Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu

Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu

8,00 € (60,28 KN)
3,99 (30,06 KN)
11,99 € (90,34 KN)
1200 x 1200_17
1200 x 1200_17
Opis

Dobrodošli u našu ponudu - Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu! Ovaj izuzetno praktičan teleskopski štap će vam omogućiti da dostignete visoke površine s lakoćom i precizno tretirate teško dostupna područja. Svestrani i jednostavni za korištenje, naš teleskopski štap će biti neprocjenjiv alat za vaše profesionalne ili kućne potrebe.

 

 

Glavne značajke:

  1. Dizajniran za Aku špricu: Ovaj teleskopski štap je posebno prilagođen za upotrebu s Aku špricama. Jednostavno ga pričvrstite na svoju Aku špricu i imat ćete produženu duljinu dosega, omogućujući vam da dostignete visoke zidove, stropove ili druge teško dostupne površine u vrtu i vinogradu kao što su drveća ili trsovi.

  2. Teleskopski mehanizam: Naš teleskopski štap ima inovativan mehanizam koji vam omogućuje jednostavno produženje duljine od 3 metra. Možete ga brzo i jednostavno zaključati na željenoj duljini, pružajući vam fleksibilnost i prilagodljivost u radu.

  3. Lagana konstrukcija: Iako je ovaj teleskopski štap izuzetno izdržljiv, izrađen je od laganih materijala koji ga čine jednostavnim za rukovanje. To će vam omogućiti da radite bez umora i s lakoćom upravljate štapom tijekom vašeg rada.

  4. Jednostavno održavanje: Naš teleskopski štap je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i lako se čiste. Nakon upotrebe, jednostavno ga obrišite i spremite za sljedeću priliku.

Bilo da se bavite profesionalnim poslom ili imate kućne projekte, naš teleskopski štap će vam pružiti povećanu funkcionalnost i praktičnost. Ovladajte visokim površinama i teško dostupnim područjima s lakoćom, postižući profesionalne rezultate bez napora.

Nabavite svoj Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu danas i uživajte u jednostavnom i učinkovitom tretiranju površina. Podignite svoj rad na novu razinu s ovim vrhunskim alatom i budite KRALJ u Vašem vrtu!

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu
content ID
2379
SKU
Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu