Teleskopski nastavak za aku pilu

Teleskopski nastavak za aku pilu

34,99 € (263,63 KN)
4,99 (37,60 KN)
39,98 € (301,23 KN)
Teleskopski nastavak za aku pilu Front 1
Teleskopski nastavak za aku pilu Front 1
Opis

Opis proizvoda: Teleskopski nastavak za aku pilu (prihvat Makite, rasklapanje do 2,5m)

Teleskopski nastavak za aku pilu je idealan dodatak za sve one koji trebaju pristupiti teško dostupnim mjestima za rezanje. Ovaj nastavak kompatibilan je s Makita aku pilama i kopijama platforme, ali je također pogodan za većinu aku bušilica, aku udarnih odvijača i većih aku pila iz našeg asortimana. Njegova sposobnost rasklapanja do 2,5 metra omogućuje lako i sigurno rezanje grana i drugih visokih objekata.

Karakteristike proizvoda:

Kompatibilnost
  • Prikladan za Makita alate ili kopije: Nastavak je dizajniran s prihvatom koji odgovara Makita aku pilama ili kopijama.
  • Široka primjenjivost: Kompatibilan je i s većinom aku bušilica, aku udarnih odvijača i većih aku pila iz našeg asortimana, čineći ga svestranim dodatkom za vaš alatni arsenal.
Teleskopski dizajn
  • Rasklapanje do 2,5 metra: Omogućuje dosezanje visokih grana i drugih teško dostupnih mjesta bez potrebe za ljestvama, povećavajući sigurnost i efikasnost.
  • Jednostavno podešavanje: Teleskopski mehanizam omogućuje brzo i jednostavno podešavanje duljine prema vašim potrebama.
Izdržljivost i kvaliteta
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađen od čvrstih i izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje.
  • Stabilnost: Osigurava stabilnost i sigurnost prilikom rezanja, čak i na maksimalnoj duljini.
Jednostavno korištenje
  • Ergonomski dizajn: Ručka je dizajnirana za udobno i sigurno držanje, smanjujući umor tijekom rada.
  • Laka montaža: Brza i jednostavna montaža na kompatibilne alate omogućuje vam da brzo započnete s radom.

 

Teleskopski nastavak za aku pilu (prihvat Makite, rasklapanje do 2,5m) je svestran i praktičan alat koji olakšava rezanje na visini. Njegova kompatibilnost s različitim aku alatima, zajedno s visokokvalitetnom konstrukcijom i ergonomskim dizajnom, čini ga idealnim izborom za svakog korisnika koji traži učinkovitost i sigurnost pri radu. Bilo da radite u vrtu, na gradilištu ili u radionici, ovaj teleskopski nastavak će vam pružiti potrebnu fleksibilnost i pouzdanost.

 

1

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

 

ppl

 

 

 

Šifra
Teleskopski nastavak za aku pilu
content ID
2713
SKU
Teleskopski nastavak za aku pilu