Prazna metalna kolica za alat

Prazna metalna kolica za alat

239,99 € (1808,20 KN)
33,00 (248,64 KN)
272,99 € (2056,84 KN)
Prazna metalna kolica za alat Front 1
Prazna metalna kolica za alat Front 1
Opis

Prazna metalna kolica za alat

 

 

Ove prazne metalne kolica za alat nude izuzetnu organizaciju s 6 plitkih ladica i jednom dubokom ladicom, naglašavajući funkcionalnu radnu površinu i praktičnost kretanja s četiri kvalitetna kotača.

 

 

  1. Organizacija alata: S 6 plitkih ladica i jednom dubokom, ova kolica pružaju obilje prostora za organizaciju različitih alata i dijelova, olakšavajući pristup i skladištenje.

  2. Praktična radna površina: Naglašavajući funkcionalnu radnu površinu, ova kolica omogućuju vam da radite i manipulirate alatima direktno na kolima, čime se povećava efikasnost i produktivnost.

  3. Lako kretanje: S četiri kvalitetna kotača, ova kolica omogućuju vam lako kretanje po radnom prostoru, što vam štedi vrijeme i napor prilikom prenošenja alata i materijala.

  4. Izdržljiva konstrukcija: Izrađena od čvrstog metala, ova kolica su izuzetno izdržljiva i pouzdana, osiguravajući dugotrajan radni vijek čak i u zahtjevnim radnim okolinama.

 

dimenzije: 885x475x970mm

 

Ova prazna metalna kolica za alat su neophodan dodatak svakoj radionici ili radnom prostoru gdje je organizacija alata ključna. Pružajući obilje prostora za skladištenje, praktičnost kretanja i radnu površinu, olakšavaju vaš radni proces i čine ga efikasnijim.

 

ppl

 

Šifra
Prazna metalna kolica za alat 6091011
content ID
2688
SKU
Prazna metalna kolica za alat