Pištolj za pjeskarenje

Pištolj za pjeskarenje

34,99 € (263,63 KN)
4,99 (37,60 KN)
39,98 € (301,23 KN)
Pištolj za pjeskarenje Front 1
Pištolj za pjeskarenje Front 1
Opis

Opis proizvoda: Pištolj za pjeskarenje

Pištolj za pjeskarenje je visokokvalitetan alat dizajniran za efikasno čišćenje i uklanjanje površinskih nečistoća pomoću abrazivnih materijala. Ovaj pištolj ima čvrstu metalnu konstrukciju s plastičnim spremnikom za pijesak ili drugo abrazivno sredstvo, te nastavkom za priključak na kompresor, čineći ga idealnim za razne projekte obnove i održavanja.

Karakteristike proizvoda:

Čvrsta i izdržljiva konstrukcija
  • Metalno tijelo: Osigurava dugotrajnost i otpornost na habanje, čak i pri intenzivnom korištenju.
  • Plastični spremnik: Lagan i prostran spremnik za pijesak ili drugo abrazivno sredstvo, lako se puni i prazni.
Efikasno pjeskarenje
  • Visoka učinkovitost: Pištolj omogućuje brzo i temeljito uklanjanje hrđe, boje, korozije i drugih površinskih nečistoća.
  • Precizna kontrola: Omogućava precizno usmjeravanje abrazivnog sredstva na ciljana područja, osiguravajući učinkovite rezultate.
Jednostavna upotreba
  • Priključak za kompresor: Dolazi s nastavkom za jednostavno priključivanje na kompresor, omogućujući konstantan dotok zraka za neprekidno pjeskarenje.
  • Ergonomski dizajn: Ručka je dizajnirana za udobno držanje, smanjujući umor ruku tijekom duljeg korištenja.
Višenamjenska upotreba
  • Različita abrazivna sredstva: Spremnik je kompatibilan s različitim vrstama abrazivnih sredstava, uključujući pijesak, staklene perle, aluminijski oksid, i druge materijale.
  • Široka primjena: Idealno za pripremu površina prije bojanja, čišćenje metala, obnavljanje drvenih površina i mnoge druge zadatke.

Zaključak:

Pištolj za pjeskarenje je nezamjenjiv alat za sve koji se bave obnovom, održavanjem i pripremom površina. Sa svojom čvrstom metalnom konstrukcijom, praktičnim plastičnim spremnikom i jednostavnim priključkom za kompresor, ovaj pištolj osigurava dugotrajnu i efikasnu upotrebu. Bez obzira na to trebate li očistiti metalne dijelove, pripremiti površine za bojanje ili obaviti druge slične zadatke, pištolj za pjeskarenje pruža pouzdane i profesionalne rezultate.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Pištolj za pjeskarenje
content ID
2721
SKU
Pištolj za pjeskarenje