Inverterski monofazni generator 1,45KW

Inverterski monofazni generator 1,45KW

349,99 € (2637,00 KN)
4,99 (37,60 KN)
354,98 € (2674,60 KN)
Inverterski monofazni generator 1,45KW Front 1
Inverterski monofazni generator 1,45KW Front 1
Opis

Opis proizvoda: Inverterski monofazni generator 1,45KW s ECO i MAX modom

 

 

Inverterski monofazni generator snage 1,45KW je pouzdan i praktičan izvor električne energije koji vam omogućuje neovisnost o glavnoj mreži. Ovaj generator proizvodi 220V struju i opremljen je s ECO i MAX modom, pružajući vam fleksibilnost i učinkovitost u radu.

 

 

Karakteristike proizvoda:

  1. Snaga 1,45KW: Ovaj generator nudi snagu od 1,45KW, što je dovoljno za pokretanje osnovnih električnih uređaja poput rasvjete, hladnjaka ili alata.
  2. Inverterska tehnologija: Inverterska tehnologija osigurava stabilnu i čistu izlaznu struju, čineći je sigurnom za osjetljive elektroničke uređaje poput računala ili televizora.
  3. ECO i MAX mod: Generator dolazi s ECO i MAX modom rada. ECO mod osigurava energetski učinkovitu upotrebu goriva i tihi rad u situacijama s nižim opterećenjem, dok MAX mod pruža maksimalnu snagu kada je potrebno više energije.
  4. Prijenosni i kompaktni dizajn: Prijenosni dizajn s ručkom omogućuje vam jednostavno prenošenje i korištenje generatora na različitim lokacijama, bilo da se radi o kampiranju, gradilištu ili u slučaju nestanka struje.
  5. Sigurnosne značajke: Generator je opremljen sigurnosnim značajkama poput zaštite od preopterećenja i automatskog isključivanja u slučaju pregrijavanja ili niskog nivoa ulja, osiguravajući siguran i pouzdan rad.

 

 

Inverterski monofazni generator snage 1,45KW s ECO i MAX modom je izvrstan izbor za osiguravanje električne energije u različitim situacijama. Njegove napredne značajke, uključujući invertersku tehnologiju i različite radne mode, čine ga pouzdanim izvorom električne energije za različite potrebe, bilo da se radi o kampiranju na otvorenom ili backup napajanju tijekom nestanka struje.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Inverterski monofazni generator 1,45KW
content ID
2699
SKU
Inverterski monofazni generator 1,45KW