GK Trimer za travu 5,5KS

GK Trimer za travu 5,5KS

84,99 € (640,36 KN)
4,99 (37,60 KN)
89,98 € (677,95 KN)
1200 x 1200 GK 2024
1200 x 1200 GK 2024
Specifikacija
ZAPREMNINA : 85 CCM GORIVO 4 % MJEŠAVINE
SNAGA: 5,5 KS PROMJER FLAKSA DO 3 mm
PROMJER KOŠNJE 40 CM
GARANCIJA 12 MJESECI I ZA PROFESIONALCE
Opis

  ******VAŽNO: PRIJE NARUDŽBE OBAVEZNO POGLEDATI VIDEO BROJ 1 ****

 

Napokon smo dobili originalni GK trimer snage 5,5ks

 

VIŠESTRUKO PROVJERENI SNAŽAN TRIMER SASTAVLJEN OD NAJBOLJIH KOMPONENTI.

 

OVE SEZONE POBOLJŠALI SMO KVALITETU NA MAKSIMUM- WALBRO KARBURATOR- KOVANA RADILICA - JAPANSKI DONJI ZGLOB- GRATIS KOMPLETNA OPREMA I ANTIVIBRACISKI SISTEM RADA 

 

Trimer s punom opremom - Precizno i svestrano oblikovanje | Supergoldy

Upoznajte naš trimer s punom opremom - vrhunski alat za precizno oblikovanje vašeg travnjaka. Svestrani trimer s punom opremom pruža vam sve što vam je potrebno za održavanje lijepo uređenog i urednog travnjaka. Ovaj visokokvalitetni trimer će vam pomoći u postizanju profesionalnih rezultata.

Precizno oblikovanje vašeg travnjaka nikada nije bilo lakše s našim trimerom s punom opremom. Opremljen moćnim motorom i oštrim reznom jedinicom, ovaj trimer vam omogućava da jednostavno oblikujete travu i uklonite nepravilnosti. Bez obzira na zahtjevnu terenu ili teško dostupna područja, ovaj trimer će vam omogućiti preciznost i kontrolu.

Naš trimer s punom opremom dolazi s raznim dodacima koji će vam pomoći u različitim zadacima održavanja. Uz priložene dodatke poput rezne glave, oštrice za travu i produžnog kabela, imate sve što vam je potrebno za prilagodbu trimeru prema vašim specifičnim potrebama.

Kvaliteta je naša najviša briga. Naš trimer s punom opremom izrađen je od izdržljivih materijala koji jamče dugotrajnost i pouzdanost. Robusna konstrukcija osigurava da trimer bude učinkovit i izdržljiv čak i pri intenzivnoj upotrebi. Možete se osloniti na ovaj trimer za dugoročne rezultate.

Sigurnost je također važan aspekt našeg trimera s punom opremom. Dizajniran s posebnom pažnjom prema sigurnosti, ovaj trimer ima zaštitne mehanizme koji vas štite tijekom korištenja. Sigurnosni prekidači i zaštita od pregrijavanja pružaju vam mir uma dok oblikujete svoj travnjak.

Ne propustite priliku da nabavite trimer s punom opremom i poboljšate izgled svog travnjaka. Postignite profesionalne rezultate uz jednostavnu upotrebu ovog svestranog trimera. Sa Supergoldy Midori Japan trimerom s punom opremom, održavanje ljepote i urednosti vašeg travnjaka nikada nije bilo jednostavnije.

 

POPIS OPREME :

  • 1x trimer glava

  • 1x trokraki nož

  • 1x posuda za miješanje goriva 

  • 1x set alata

  • 1x set uglatog flaksa,

 

2 taktni motor  arhitekture i licence

Proizvedeno u Poljskoj

Japanski vitalni dijelovi :

Karburator MIDORI®

 

N NMIDORI karburator s dvostrukim membranama za pouzdan rad

 donji kardan

 b b b

i donji kardan

 

 

Pojačana brončana klipnjača

n h hPojačana kovana klipnjača 

 

Vrlo je važno kod ovog modela koristiti isključivo 4 % mješavine , čak i ako koristite StihlImage removed.®️ ulje ( 200 ml ulja na 5L goriva )

 

n n nSklop klip-cilindar 85 ccm

Garancija 12 mjeseci 

Za svaki proizvod dobivate račun i jamstvo

 

 

Starteri nisu pokriveni garancijom!

 

hzrtgdrs

 

Video
Šifra
GK Trimer za travu 5,5KS
content ID
2707
SKU
GK Trimer za travu 5,5KS