Edenberg sokovnik na paru 5L

Edenberg sokovnik na paru 5L

33,99 € (256,10 KN)
4,99 (37,60 KN)
38,98 € (293,69 KN)
1200 x 1200_0
1200 x 1200_0
Opis

VRHUNSKI SOKOVNIK

 

Izradite zdrave sokove onako kako su to radile naše bake

 

Ekstrakcijom sokova pomoću pare očuvajte sve hranjive tvari i puni okus. 

 

Sok koji se dobiva iz ovog sokovnika je pasteriziran

 

Kulinarski užitak u vlastitoj kuhinji: parni sokovnik za pripremu ukusnih voćnih sokova prema vlastitim idejama. Pravljenje soka izravno u vrtu Trojstupanjski sokovnik od nehrđajućeg čelika, objema 5 litara za voće; uključujući odvodnu silikonsku cijev sa stezaljkom. Čisti užitak: sa sokovnikom EDENBERG ćete izrađivati ukusne sokove od svježeg voća izravno u vlastitoj kuhinji.

Okrijte ponovno sokove! To omogućuje parni sokovnik EDENBERG. Napunite ga najboljim namirnicama i dodajte šećera koliko želite. Nije bitno da li ćete ga koristiti za svježe sokove, trajne sokove, marmelade, kompote ili kao osnove za likere . Veliki lonac za voće nudi objem od 5 litara, što je dovoljno za približno 3 kg voća.

Pomoću silikonske cijevi sok punite izravno u flaše, pri čemu mu je trajanje i nekoliko mjeseci. Stezaljka olakšava punjenje boca. Istovremeno je kompletno izrađen od nehrđajućeg čelika, zahvaljujući čemu sok neće imati drugačiji okus, a dijelovi lonca se jednostavno čiste, npr. u perilici suđa.

Parni  sokovnik EDENBERG preuzima moć nad pripremom sokova: najbolji sastojci prema vlastitim idejama za stvaranje ukusnih doživljaja

 

Šifra
SOKOVNIK na paru 5 L
content ID
2724
SKU
EDENBERG SOKOVNIK NA PARU 5l