Dijelovi za aku špricu

Dijelovi za aku špricu

18,00 € (135,62 KN)
4,99 (37,60 KN)
22,99 € (173,22 KN)
1200 x 1200_15
1200 x 1200_15
Opis

Dobrodošli u našu ponudu "Dodaci za aku špricu"! Ova praktična kolekcija dodataka će unaprijediti vaše iskustvo s vašom aku špricom.

U ovoj ponudi, imate na ponudi pojedinačno kupiti sve potrebne komponente koje će vam omogućiti optimalno korištenje vaše šprice. Evo što je u ponudi:

  1. Baterija: Kao srce vaše aku šprice, ova snažna baterija će osigurati pouzdano napajanje tijekom vašeg rada. Izdržljiva i dugotrajna, ova baterija će vam omogućiti da obavite sve zadatke bez prekida i to do 10 sati rada!

  2. Crijevo: Ovo kvalitetno crijevo je ključno za precizno doziranje i raspršivanje tekućine. Izrađeno od visokokvalitetnih materijala, osigurava glatki protok tekućine i jednostavno rukovanje.

  3. Dizne: Naše dizne su dizajnirane da vam omoguće prilagodbu i kontrolu širine prskanja. Bez obzira trebate li ravnomjerno pokriti velika područja ili precizno tretirati manje površine, ove dizne će vam omogućiti postizanje željenih rezultata.

  4. Ručka: Ergonomski oblikovana ručka osigurava udobnost i stabilno držanje tijekom rada. Izrađena od kvalitetnih materijala, ova ručka pruža izvrsnu kontrolu i smanjuje umor ruku tijekom dužeg korištenja.

  5. Punjač: Vaša aku šprica treba pouzdan izvor napajanja, a naš punjač je tu da se pobrine za to. S brzim i sigurnim punjenjem, ovaj punjač osigurava da uvijek imate dovoljno energije za vaše zadatke.

 

Svi naši dodaci za aku špricu izrađeni su s visokom pažnjom prema kvaliteti i pouzdanosti. Dizajnirani su da pruže izvrsne performanse i dugotrajnost. Ne samo da će vam ovi dodaci olakšati rad, već će vam i omogućiti postizanje profesionalnih rezultata.

Zamijenite potrošene dijelove već danas!

 

ppl

 

 

Šifra
DIJELOVI ZA AKU ŠPRICU
content ID
2377
SKU
Baterija za aku špricu