Djed Božičnjak na ljestvama

Djed Božičnjak na ljestvama

NOVO **** BOŽIĆ****

14,99 € (112,94 KN)
4,99 (37,60 KN)
19,98 € (150,54 KN)
1200 x 1200
1200 x 1200
Opis

Opis proizvoda: Djed Božićnjak na ljestvama s pokretom

 

NAPOMENA: Ako želite naručiti više artikala ili vrsta artikala, samo napišite u "Napomena operateru" što želite spojiti i naručiti. 

 

"Djed Božićnjak na ljestvama" je šarmantna božićna dekoracija koja će dodati poseban dodir čarolije u vašem domu tijekom blagdanske sezone. Ovaj veseli Djed Božićnjak ima ugrađene baterije i sposoban je penjati se gore-dolje po ljestvama, čineći ga iznimno zabavnim i privlačnim ukrasom.

 

Karakteristike proizvoda:

  1. Interaktivni pokret: Djed Božićnjak je postavljen na ljestve visine 70 cm i ima ugrađeni mehanizam koji mu omogućuje da se penje gore-dolje. Ovaj pokret čini ga neodoljivo zabavnim i privlačnim ukrasom koji će oduševiti djecu i odrasle.
  2. Božićna čarolija: Ovaj proizvod će unijeti pravu božićnu čaroliju u vaš dom, stvarajući posebno blagdansko ozračje.
  3. Detalji: Djed Božićnjak je pažljivo izrađen s posebnim naglaskom na detalje, odjeven u karakteristični božićni kostim i s vrećom darova na leđima.
  4. Pogon baterijama: Pokret Djeda Božićnjaka napaja se baterijama, što znači da ga možete postaviti gotovo bilo gdje u vašem domu, bez brige o kablovima ili utičnicama.
  5. Pozornica za Božić: Postavite ovog veselog Djeda Božićnjaka na ljestve u blizini božićnog drvca, kamina ili na bilo kojem drugom mjestu gdje želite dodati dašak čarolije Božića.

 

"Djed Božićnjak na ljestvama s pokretom" će zasigurno postati atrakcija u vašem domu tijekom božićne sezone. Njegov interaktivni pokret i pažljivo izrađeni detalji će donijeti osmijeh na lica svih koji ga vide. Ovaj šarmantni ukras pruža pravu božićnu atmosferu i čini blagdane još posebnijima.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Djed Božičnjak na ljestvama
content ID
2488
SKU
Djed Božičnjak na ljestvama