Dizelska grijalica 5KW

Dizelska grijalica 5KW

159,99 € (1205,44 KN)
4,99 (37,60 KN)
164,98 € (1243,04 KN)
Dizelska grijalica 5KW Front 1_0
Dizelska grijalica 5KW Front 1_0
Opis

Opis proizvoda: Dizelska grijalica 5KW

 

 

Dizelska grijalica snage 5KW je učinkovit i pouzdan uređaj koji pruža brzo i ugodno grijanje u različitim okruženjima. Ova grijalica je idealno rješenje za grijanje radnih prostora, garaža, skladišta, ili čak za kampiranje ili rad na otvorenom tijekom hladnih dana.

 

 

Karakteristike proizvoda:

  1. Snaga 5KW: Ova grijalica ima snagu od 5KW, što je dovoljno za brzo zagrijavanje manjih i srednje velikih prostora.
  2. Dizelski pogon: Koristi dizelsko gorivo kao izvor energije, što je ekonomično i čini je pogodnom za dugotrajnu upotrebu.
  3. Učinkovitost grijanja: Dizelske grijalice su poznate po svojoj visokoj učinkovitosti grijanja i brzom zagrijavanju prostora.
  4. Podesiva temperatura: Većina modela dolazi s mogućnošću podešavanja temperature grijanja, što vam omogućuje prilagodbu grijanja prema vašim potrebama.
  5. Sigurnost: Moderne dizelske grijalice opremljene su sigurnosnim značajkama poput zaštite od pregrijavanja i zaštite od isključivanja plamena, osiguravajući sigurnost tijekom upotrebe.

 

Dizelska grijalica snage 5KW je praktično i pouzdano rješenje za grijanje prostora u različitim uvjetima. Njezina visoka učinkovitost, prilagodljive značajke i sigurnosne mjere čine je idealnim izborom za osiguravanje ugodne temperature u vašem radnom prostoru, garaži ili bilo kojem drugom prostoru gdje je potrebno brzo i učinkovito grijanje.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

Šifra
Dizelska grijalica 5KW
content ID
2697
SKU
Dizelska grijalica 5KW