Automatska šerafilica

Automatska šerafilica

59,99 € (451,99 KN)
4,99 (37,60 KN)
64,98 € (489,59 KN)
Automatska šerafilica Front 1
Automatska šerafilica Front 1
Opis

Opis proizvoda: Automatska šerafilica

Automatska šerafilica je visokokvalitetna aku bušilica dizajnirana za brzo i efikasno zavijanje šarafa u knauf ili drvo. Ova napredna alatka dolazi s dvije baterije, što omogućuje duži rad bez prekida, i adapterom koji sadrži remenicu sa šarafima za automatizirano zavijanje. Idealan je za profesionalce i entuzijaste koji traže pouzdano i učinkovito rješenje za zavijanje šarafa. Adapter je dizajniran da najbolje odgovara na pruženu bušilicu koja dolazi u paketu ali može se koristiti i sa drugim standardnim glavama.

Karakteristike proizvoda:

Snažan i efikasan rad
  • Aku bušilica: Opremljena snažnim motorom, ova aku bušilica omogućuje brzo i jednostavno zavijanje šarafa u različite materijale, uključujući knauf i drvo.
  • Dvije Li-Ion baterije: Dolazi s dvije visokokvalitetne Li-Ion baterije koje osiguravaju dugotrajan rad i brzu zamjenu za neprekidan radni proces.
Automatsko zavijanje šarafa
  • Adapter s remenicom: Uključuje adapter s remenicom koja sadrži šarafe, omogućujući automatizirano zavijanje. Svaki put kada pritisnete šerafilicu, šaraf se automatski zavije u materijal i prelazi na sljedeći.
  • Ubrzava rad: Ovaj sustav znatno ubrzava proces zavijanja, čineći ga idealnim za veće projekte i profesionalnu upotrebu.
Jednostavnost korištenja
  • Ergonomski dizajn: Dizajniran za udobno držanje i jednostavno rukovanje, smanjujući umor tijekom duljeg korištenja.
  • Lagana konstrukcija: Lagana, ali robusna konstrukcija omogućuje lako rukovanje i transport.
Višenamjenska upotreba
  • Pogodan za različite materijale: Idealan za zavijanje šarafa u knauf, drvo i druge materijale, čineći ga svestranim alatom za različite projekte.
  • Preciznost i kontrola: Omogućuje precizno postavljanje šarafa s optimalnom kontrolom dubine zavijanja.

Zaključak:

Automatska šerafilica je vrhunski alat za sve vaše potrebe zavijanja šarafa. Snažan motor, dvije Li-Ion baterije, i inovativni adapter s remenicom čine ovaj uređaj izuzetno efikasnim i jednostavnim za korištenje. Idealna je za profesionalce i hobi majstore koji traže pouzdanost, brzinu i preciznost u svojim projektima. Ubrzajte i olakšajte svoj rad s ovom visokokvalitetnom automatskom šerafilicom.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

Šifra
Automatska šerafilica
content ID
2719
SKU
Automatska šerafilica